A kamagra 100mg hatása

person Posted By: Potencia Megoldás list In: Potencianövelő blog On: comment Comment: 0 favorite Hit: 1637

Mi az a Kamagra 100mg? Hogyan hat és milyen mellékhatásai vannak? 

Hogyan hat a Kamagra?

Kamagra 100 egy szildenafil származék az indiai Ajanta Pharma gyártótól. A szildenafil származékok foszfodieszteráz-gátlót tartalmaznak, vagy másnéven PDE5 gátlókat, amik hatására megnő a vér NO szintje és kitágulnak az erek. Emiatt gyakori mellékhatás a fejfájás, mert nem csak az altestben tágítja ki az ereket.

A Kamagra egy vágyfokozó?

Nem. A Kamagra 100 tabletták nincsenek hatással a nemi vágyra, ezek az eret tágítják ki és ezáltal kisebb nemi inger és alacsonyabb tesztoszteron szint hatására is lehetővé teszik az erekció létrejöttét. A Tribulus terrestris például növeli a tesztoszteron szintet, így az tekinthető vágyfokozónak, de a gyógyszerek, amik kitágítják az ereket, se a libidóra se a tesztoszteron szintre nincsenek hatással.

Milyen mellékhatásai vannak a Kamagrának?

Megnövekedett vérnyomás, fejfájás, szúró érzés a szemben, szájszárazság, szúró fájdalom a mellkasban, kék látás, kettős látás, szédülés, szélsőséges esetben akár stroke vagy szívroham is. Szívgyógyszerek mellé például szigorúan tilos a Kamagra használata.

Kiknek nem ajánljuk?

Szívbetegek, magas vérnyomással küzdők, 70 év felettiek, szívrohamon és agyvérzésen átesettek tartózkodjanak a foszfodieszteráz-gátló potencianövelőkről, mert rendkivül veszélyes lehet az egészségükre.

Mennyi kell, hogy hatása legyen a Kamagrának?

Meg kell jegyezni, hogy a zselé vagy tabletta hatása csak szexuális inger esetén jön létre. Ajánlatos 24 óránként max. 100 mg zselét bevenni. Ennél többet, semmiképpen ne vegyünk be, mert nem növeli a hatásfokot, de az egészségkárosító hatása exponenciálisan növekedik.

Legális-e Magyarországon?

A Kamagra nem, hogy nem legális, de kereskedelmi forgalomban nem is kapható. Csak illegális forrásból jó eséllyel hamisítvány vásárolható. Sok esetben homokot vagy éppen cementet találtak a forgalomban talált utánzatokban. Javasoljuk tartózkodjanak használatától a nem megbízható források miatt.

(forrás: kapszulacenter.hu)

Hozzászólások

Leave your comment

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December